Marjana Trščinar Antič

Pomagam vam uresničiti vaš polni potencial.

NLP mojstrica

Life & business coach

Organizatorka dogodkov

Voditeljica dogodkov

Moja zgodba

Po poklicu sem vzgojiteljica, študirala sem pedagogiko in sociologijo, vendar zaradi poroke, ki me je odpeljala na Korčulo, študija nisem dokončala. V šoli odličnjakinja, športnica, trenirala sem gimnastiko, hkrati pa tudi učila in vodila svojo vrsto tekmovalk, plesala balet in kolesarila. Še danes rada plešem, hodim v hribe, plavam in jadram.

Na Korčuli sem zajadrala v turizem, delala z ljudmi, ves čas pa brala, se učila in raziskovala življenje. Leta 1991 se je začela vojna, mož je bil ranjen in to ravno v času, ko sva začela graditi hišo, vzela kredit, dobila drugega otroka. Mož ni mogel več na ladjo, turizma ni bilo, ostala sva brez dela in sredstev za življenje. Še danes ne vem kako smo preživeli ta leta, vem pa, da nikoli nisem obupala. Vedno sem nekje globoko v sebi vedela, da sem na pravi poti, da me vse te izkušnje nekam peljejo in da bo vse dobro. 

Nenehno iskanje, izobraževanje, učenj in delo na sebi me je pripeljalo do tega, da danes lahko pomagam vam.

Moja vizija in poslanstvo

Skupaj spreminjamo svet na bolje

Verjamem, da lahko skupaj spreminjamo svet na bolje tako, da spreminjamo sebe, da sledimo svojim sanjam in postajamo srečnejši in uspešnejši. Živeti tukaj in sedaj in v tem trenutku zavestno ustvarjati svoje spomine in kreirati prihodnost.

Uresničite vaše sanje

Želim vam pomagati uresničiti vaše sanje. Verjamem v vas in želim vas podpreti na vaši poti sprememb, osebne in poslovne rasti. Z vami želim deliti svoje izkušnje in znanje in vam posredovati orodja, strategije in metode, ki vam bodo pomagale, da se boste premaknili v smeri doseganja vaših ciljev in uresničevanja vaših sanj.

O meni

Sem NLP mojstrica, life in business coach, voditeljica in organizatorka dogodkov, samostojna podjetnica, pa tudi mama in babica, ki svoje znanje in izkušnje z vso odgovornostjo želim deliti z vami.

Želim vam stati ob strani, vas usmerjati, bodriti, podpirati in vam pomagati poiskati pot, ko boste zastali, bili v dvomih, skrbeh, ali ko boste samo potrebovali nekoga, ki vam bo znal prisluhniti in vas bo razumel.

Znanje nas oblikuje

Zakaj delam to kar delam?

Tudi sama sem se skozi življenje iskala, se spraševala in prihajala do različnih spoznanj. Skozi izkušnje, ki niso bile vedno lahke, sem prišla do novih odgovorov, skozi učenje do novih znaj in skozi svoje dolgoletno delo z ljudmi do novih zaključkov.

Že od otroštva sem slutila, da je življenje nekaj več kot to, da se rodimo in umremo, vmes pa živimo tako, da zadovoljujemo svoje osnovne potrebe, da smo poslušni, pridni in da se vklopimo v norme, ki jih je nekdo nekoč formiral in po katerih naj bi živeli.

Od nekdaj je v meni bila močna slutnja in intuicija, da smo nekaj več kot samo telo in um, da smo na svet prišli z namenom in da nismo tukaj samo zato, da bi živeli tako, da preživimo življenje in da se pustimo, da nas reka življenja nosi kakor ona hoče.

Vse te slutnje so v meni zbujale strah, po drugi strani pa željo po raziskovanju. Odraščala sem v času, ko so menili, da pohvala kvari ljudi, da izkazovanje čustev pomehkuži človeka, da je biti svoj in drugačen v najblažjem smislu  nesprejemljivo in nedopustno, da je od življenja zahtevati več sebično in da je poskrbeti zase egoistično.

Tudi ko mi je bilo najhuje, sem nekje globoko v sebi čutila, da sem na pravi poti, da je vse dobro in da se vse dogaja z namenom. Vsi ti občutki so mi pomagali premagati težave, preživeti in priti do točke kjer sem danes. Danes vam, da so vse težave in izzivi darilo, da zaradi njih rastemo in postajamo boljši, ter tako dvigujemo kvaliteto svojega življenja.

Z močno željo do sprememb

Vsi nasveti so dobronamerni, iskreni in jih z vami delim na osnovi svojih življenjskih izkušenj, izobraževanja, obiskovanja delavnic in seminarjev, branja knjig, sledenja mentorjem in trenerjem. Vabim vas, da jih preizkusite, prilagodite sebi in vzamete tisto, kar deluje za vas. Moram pa vas opozoriti, da nič ne deluje brez vaše akcije, vere in iskrene in resnične želje, da stopite iz cone udobja in naredite prvi korak. Majhni stalni koraki vodijo do velikih sprememb in uspehov, vendar ste vi tisti, ki jih morate narediti. Jaz vam samo želim stati ob strani, vam pomagati, vas spodbujati in vam dati roko, ko boste iskali novo pot, ali ko vam bo težko.

Se sprašujete kdo ste, zakaj ste tu, kaj se vam dogaja in kako lahko spremenite svoje življenje na boljše? Vabim vas, da se mi pridružite.

Morda vas zanima tudi:

E-KNJIGA: 25 STOPNIC DO SREČE

E-KNJIGA: 25 STOPNIC DO SREČE

Spoštovani! Že stari pregovor pravi, da je vsak svoje sreče kovač in tukaj vam nudim vpogled v teme, ki so pomembne in s katerimi lahko vplivate na srečnejše življenje. Stopajte po teh stopnicah korak po korak, začnite pri katerikoli, delajte in raziskujte na svoj...

DOGODEK 61

DOGODEK 61

Dogodek 61 – dan za ženske, ki vedo kaj hočejo DAN za ženske, ki se zavedajo sebe in si želijo dobiti več!Več vitalnosti, sreče, zdravja, obilja, miru, ljubezni in radosti!Več dobrih odnosov, razumevanja, spoštovanja, prijateljstva!Več kreativnosti, strasti, moči in...

Stopite v stik z mano

Imate zame vprašanje? Potrebujete moj nasvet oz. svetovanje? Vaša vprašanja, vtise ali nove ideje mi lahko posredujete preko spletnega obrazca. Potrudila se bom, da vam odgovorim v najkrajšem možnem času.

Pin It on Pinterest